Werkgevers in en om Zaandam


Steeds meer werkgevers zoeken via het internet naar geschikte kandidaten om openstaande vacatures in te vullen. Voor u als werkgever biedt dit tegenwoordig vele voordelen.

Vast personeel

Vast personeel binnen een bedrijf blijft de basis en zorgt voor bedrijfszekerheid. Specialistisch werk dat weinig voorkomt, wordt vaak uitgevoerd door een werknemer die de werkzaamheden erbij doet. Dit kost vaak veel tijd en energie, en doordat de echte vakkennis niet of nauwelijks aanwezig is, wordt het vaak half gedaan met alle consequenties van dien.

Wanneer het werk beperkt is en af en toe voorkomt, is het inhuren van een freelancer of gespecialiseerd bedrijf vaak de beste oplossing voor u. Wanneer de werkzaamheden regelmatig terugkeren, is het interessanter om opzoek te gaan naar een specialist die op dat moment geen vaste baan heeft. Door middel van een payrollconstructie of een uitzendbureau kunt u voor een bepaalde tijd deze specialist inhuren. Wanneer u zelf de werving en selectie verricht zijn de kosten lager dan dat je deze werkzaamheden laat verrichten door een gespecialiseerd bureau. 

Freelancers

Het aantal freelancers in Nederland is de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit komt ten eerste doordat werknemers in hun baan zijn verloren, geen zicht hebben op een nieuwe (vaste) baan en vervolgens kiezen om een zelfstandige ondernemerschap op te richten. Juist het samenwerken met een freelancer biedt u als ondernemer nieuwe kansen. Bij pieken schakelt u een freelancer in, bij weinig werk dalen uw personele kosten. Bij een goede samenwerking zal dit voor de freelancer een extra zekerheid geven en zal deze minder snel, als zelfstandige, bij uw klanten aan de gang gaan. Daarnaast, wanneer een freelancer het werk niet aankan, zal hij u benaderen met de vraag of u kunt bijspringen.Werkplein Den Haag is een onderdeel van Lionhead HRLionhead HR brengt de human resource markt voor iedereen in kaart. Door verschillende webapplicaties worden de aangesloten partners voor u eenvoudig in beeld gebracht en voorzien van handige tips en vakinhoudelijke informatie.

Naast dat u zelfstandig gebruik kunt maken van het platform kunnen wij maatwerk HR trajecten voor u neerzetten.